Abildgaard Design

VI omsætter DINE TANKER TIL FUNKTIONELT DESIGN

Abildgaard Design er en design og produktionsvirksomhed beliggende i Kibæk, nær Herning. Udover et kreativt og professionelt design team, har vi også egen fabrik og egne håndværkere. 

Derfor kan vi skabe nøglefærdige butikker med individuelt design, til yderst konkurrencedygtige priser.

Dialog

I tæt dialog med dig finder vi sammen løsningen/produktet som du mangler. Nogle af de ting som vores design team kan levere er:

  • Udarbejdelse af behovsanalyse
  • Konceptudvikling
  • Materialeoplæg 
  • Elementdesign
  • Displayløsninger
  • Grafik og kommunikationsoplæg
  • Præsentationer i 3D

3D præsentation – visuelle oplevelse af dit nye design

For at øge overskueligheden i beslutningsfasen, benytter vi præsentationer i 3D hvor detaljeringsgraden er høj. Det giver dig bedre mulighed for, at forestille dig det endelige udtryk. Du får herved lettere ved at tilrette, og samlet set bliver din beslutningsproces forkortet og lettere.

Produktion

Med et tæt samarbejde mellem vores design- og produktionsafdeling producerer vi unikke møbler og totalløsninger. Vores team af kompentete snedkere arbejder i træ, metal, glas, plast mm. Hvis vi ikke selv kan producere, har vi gode samarbejdspartnere til at hjælpe os. Abildgaard Design har et stort produktionsapparat, der følger med tiden og er teknologisk opdateret. Det giver os mulighed for stordrift, når vi fremstiller. For dig som kunde betyder det, at vi kan producere: bedrebilligere og hurtigere.

Montage og udførelse

Vi anser montage af din bestilling som ”at sætte det sidste fingeraftryk” på opgaven. Derfor bliver montagearbejdet foretaget af egne montører for at sikre, at kvalitet og deadlines overholdes. For os er det af afgørende betydning, at montagen udføres i samme høje kvalitet som produktionen.