Kontakt formular 

Abildgaard Design
Østerbro 10
DK-6933 Kibæk
Danmark

Telefon: +45 9719 88 77
Email: info@abildgaarddesign.dk

 

Du kan også skrive en besked til os herunder og vi vil vende tilbage snarest.

Medarbejder hos Abildgaard Design samt kontaktinfo


2007 08 20 018.JPG

René Abildgaard Christensen - Adm. direktør

Rene er ansigtet udadtil og står for at skabe de overordnede arkitektoniske løsninger. René har altid gode funktionelle løsninger og ideér til indretning af din salon eller butik, og med over 10 år i branchen har han meget stor erfarring indenfor området. Derudover er det også René, der står for etablering af f.eks. udsugning og belysning i butikkerne/salonerne. René er med i hele processen, lige fra det føste møde hos kunden til den endelige afslutning af projektet. 

Kontakt René for spørgsmål: rene@abildgaarddesign.dk


Rasmus Christensen

Rasmus er vores arkitektonisk ingeniør og står for alt tegnearbejde som bl.a. består af plantegninger, 3D tegninger, produktionstegninger mm. Derudover står Rasmus også for alt vores storformatprint, plakater, folie udskårne logoer, bannere,  og meget meget mere. 

Kontakt Rasmus for sprøgsmål: rasmus@abildgaarddesign.dk


Gitte Rosengren

Gitte er ansvarlig for salg af Maletti inventar. Gitte har en tidligere uddannelse som frisør og har stor erfaring indenfor området, og hun kan derfor også være behjælpelig med bl.a. ergonomien ved valg af stole mm. Samtidig er Gitte også uddannet Retail Designer hvilket gør, at hun også kan være behjælpelig med indretningsløsninger til salonen eller butikken.  

Kontakt Gitte Rosengren for smørgsmål: gn@abildgaarddesign.dk


Gitte A. Christensen

Gitte er vores bogholder i virksomheden og står for alt det økonomiske. 

Kontakt Gitte A. Christensen for spørgsmål: gitte@abildgaarddesign.dk